Välkommen!

Välkommen!

lördag 16 januari 2010

lördagens händelser..

är lite oviss..ler.. Får ta dagen som den kommer helt enkelt.. Frukosten bestod av ett stort glas Tahiti te, en skål fil med start crisp'n crunch(inte det nyttigast men klart den godaste)och en GI macka med skinka ost och grönsaker.. Mums.. Jag blev mätt i allafall.


Igår va det ju fredagsmys... vi åt tacos till middag.. Men som alltid så tar man på för mycket så det knappt går å stänga.. Ganska litet bröd.. inte det största.. Sen va jag ju å storhandla igår å såg en uppenbarelse..;) Skulle köpa ballerina choko(beställning hemifrån)istället för att köpa massa godis å chips å sånt. Men hittade den här godingen... MED KLADDKAKA.. hmm.. undra om jag köpte den..ler.. Någon sken upp som en stor sol när jag visade den.. Ni tror säkert Gabbi blev glad.. Men det va Jonas som blev som ett litet barn.. Han delade upp kakorna i tre högar..en hög var.. då jag råkade ta från hans hög sa han.. MIN hög.. ler.. oj, förlåt sa jag.. fick ett argt öga..hahaha. söt han e.. men dom kakorna va nästan dom godaste jag har ätit.. tror jag åt 3-4 st sen sa jag stopp. Måste ju tänka lite på vad jag stoppar i mig.















åter till lördagen..

lång promenad iallafall så mycket vet jag.. sen får vi se vad jag å tjejerna hittar på.. Jonas ska spela in lite idag på dan..

jag har idétorka.. vet inte vad man ska hitta på riktigt..Slutade med att vi köpte hämt mat och kollade på en film.. My höll låda hela kvällen.. Hon va så jäkla trött.. Så det en pest å höra henne.. Ibland så kan man bli så jäkla less på ha ljud kring sig hela tiden att det slutar att man skriker å går iväg.. Ni som e mammor vet vad jag menar.. Ni som inte vet å inte har barn behöver inte ens yttra er...ja, jag e irriterad.. Det får jag vara.. å tänker vara det..så länge jag vill..

Några timmar senare......

Nu är jag lite gladare.. My har sovit en stund.. jag har städat bort ilskan..ler.. efter att fått ett utbrott på soporna i hallen.. Jonas e hemma å jag känner harmoni.. Tror mest att det är för att jag är lite rast lös.. Skulle vilja hitta på nå ikväll.. gå ut å ta en öl eller nå sånt..men det får vänta..

Ska ha lite mys ikväll oxå.. Fast då blir det lite vuxenmys,lite film å lite annat;) if u know what i mean...hihi...Nu e det dags att sussa lite..eller lägga sig med lapen i sängen å kika på en film..mys mys...

Natti natti alla själar där ute.. Åh en sak till.. visste ni att spöken finns på riktigt ;) i'm a believer..

Citat: Noli me vocare, ego te vocabo!

PUSS PUSS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar