Välkommen!

Välkommen!

lördag 20 mars 2010

Can somebody..

please explain this....

Hur kommer det sig att:

När man blir tillsammans med någon.. Så ska det bli krångel med det förflutna

Killen eller tjejen har ju alltid förflutet.. det går liksom inte komma ifrån.. När det handlar om ex(och rätta ming om jag har fel) så e det alltid lite känsligt.. Man vet liksom att dom har varit en gång i tiden.. Men som i detta fall.. Dom har varit å blir inte igen..
Men det jag undrar.. Varför i herrans namn blir det alltid den nya tjejen som blir boven om killen bryter med exen och vissa vänner?? I detta fallet.. Så va det så att den nya tjejen som accepterade både ex och vänner.. visst det kanske kändes när det gällde exet men det va vissa saker som uppdagades som inte hjälpte till på traven som jag lämnar oskrivet här.

Sen att "vissa" vänner skulle bryta med killen pga att vänskapen bröts mellan exet å killen..Å skyller på nya tjejen att det är hennes fel att det blivit som det blivit.. Måste då påpeka att det va ju inte nya tjejen som gjort fel. Det jag inte begriper sen heller är varför man inte reder ut problemen å försöker vara vänner.. Vem fan tycker om att vara ovän med folk.?? I detta fall så gjorde den nya tjejen vissa saker för att försöka göra det bättre pga att det fanns bra vänskap där oxå.. Men mer kunde hon inte göra.. Den nya tjejen har inget med hur killen reagerar att göra.. Det hon blev va nog väldigt ledsen och besviken för hon trodde nog att exet å kompisarna kunde ingå i hennes liv oxå. Pga av vänskapligbetydelse. Men om nya tjejen inte e accepterad så finns ingen äkta vänskap.

Ja hoppas ni förstår hur jag menar.. Ger inte ut några namn.. Detta kan då gälla vem som helst pga att många har varit där.. Man kan känna igen sig själv i detta..

Detta är då inget negativt om någon i fråga utan bara en liten undran... Jag begriper liksom inte detta...

Ja, ja..har lite funderingar så där hit å dit.. Det e bara en liten undran.. För ibland begriper jag inte hur andra människor tänker pga sitt handlande....

Hoppas ni får en bra dag iallafall..

Citat: Ta vara på det goda i livet,helt plötsligt kan livet ta slut!

PUSS PUSS

1 kommentar:

  1. Ska påpeka att nya tjejen tyckte situationen med exet å kompisen va cool tills det hände saker som kan få det mesta i gungning..Och killen reagerade pga att han såg sin tjejs tårar...Inget konstigt bara männskligt..Man kan inte bara lägga locket på precis som inget har hänt.Å tro att nästa gång man ses så e det cool.Det va inte ni som blev sårade utan den nya tjejen. Man måste prata hur jäkla jobbigt det än må vara..Trust me i know!

    SvaraRadera