Välkommen!

Välkommen!

söndag 17 januari 2010

Dagen före...

arbetsdagen...

Ska bli skönt att jobba igen.. Känner verkligen sån energi till att leva igen.. Vad lite vuxet sällskap kan göra.. Och lite träning..ler.. Träning idag igen.. ska bli skönt..
Känner att jag vill röra på mig å pressa mig själv lite.. hmm.. hur friskt låter det.. väldigt bra tycker jag själv..
Jag å jonas ska spela in en Anouk låt idag.. ska bli spännande att se vad man kan göra.. Kom ihåg nu!!! Jag har Inte sagt att jag KAN sjunga bara att jag tycker det är väldigt roligt.. Och kom ihåg att jag INTE är en musiker utan bara en som älskar musik,sång.. Men jag har däremot sagt att jag KAN dansa och skriva texter. Det har jag sagt.. Och det står jag för.. Men vem som helst kan skriva texter.. det gäller att man gör nå med dom sen oxå. Sen kanske det inte e alla som gillar det men då har man försökt iallafall.. Vem som helst kan göra en melodi. Den som säger nå annat kan då få förklara för mig varför inte alla kan göra det...









Man måste våga chansa. Det är 50% chans att det blir en bra låt. Jag HAR även sagt att VEM SOM HELST kan göra en hit.. Men ALLA har INTE intresset... Jag tycker det är cool när man gör sin egen musik å inte får färdiga låtar av nån producent som säger det här ska du sjunga, så här ska det låta. Gör det. Visst kan förstå om man gör det med en låt för att få synas men det e fan så mkt starkare att göra det själv.. krävs mkt jobb å känsla det har jag förstått. Även om jag inte gillar vissa personer,som gör musik, skriver eller hur dom låter i röst å musikstil så respekterar jag dom. För deras jobb dom lägger ner.
Men bara för att dom e duktiga musiker betyder det inte att dom e bra personer för det. Det kanske är det enda dom kan. Men det e ju tur att några e musikaliska och har intresse för det. Och andra inte.. Va tråkigt det skulle bli annars..ler..
Vet inte hur det står till med min kropp just nu.. Varje gång jag tränar så bränner det i min mage.. Det har med snittet att göra,det vet jag. Ska ringa imorgon å kolla upp det. Vet å känner att det är sammanvuxet inuti.. men vet inte hur jag ska göra.. Fortsätter att träna men tar det lite lugnare.
Sen måste jag säga att sen jag börjat träna så har mina hormoner skuttit i topp.. Skulle kunna tro att Någon blandat viagra både i min mat å i Jonas mat....hahaha.. Sorry för informationen men så är det nu..

Man kan inte älska alla. För hur skulle världen se ut då, nä fy va hemskt med massa kärlek överallt;) För er som inte fattar den sista meningen.. DET ÄR IRONI! ler...


Så ser man ut nu.. men lite svårt å se för jag har jackan på mig.. påväg till affären.. Ska köpa sköljmedel. Har ju roliga tvättstugan..ler...Jobb imorgon upp tidigt.. så nu ska jag umgås med familjen. få tjejerna i säng sen njuta av min underbara Jonas..
Citat: Nemo me impune lacessit!
PUSS PUSS







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar